Bruidsfotograaf Zwolle

Bruidsfotograaf & Trouwfotograaf Zwolle

Ongedwongen leg ik vast zoals jullie zijn. Ik zal gebruik maken van mijn oog voor detail. Een traan van een moeder, een lieve glimlach van een vriendin of een knuffel van een vader zullen mij niet ontgaan. Jullie zoals jullie zijn. Dat is waar het om gaat. Een herinnering voor het leven.

De details zijn kenmerkend voor mijn stijl van bruidsfotografie. Details die een ander niet ziet, maar juist zo bepalend zijn voor de terugblik op jullie trouwdag.

Werkwijze bruidsfotografie

Een bruiloft zie ik als een love story vastleggen en dit is vaak zo persoonlijk dat ik jullie graag zou willen leren kennen als aanstaand bruidspaar. Daarom nodig ik jullie graag uit voor een kennismakingsgesprek. Dit kan zowel bij mij thuis in Zwolle als op een andere prettige lokatie.

Wanneer er een klik is en jullie willen met mij verder als jullie trouwfotograaf of bruidsfotograaf dan kunnen we elkaar nogmaals ontmoeten. We kunnen dan wat lokaties bezoeken voor de fotoshoot voorafgaand aan jullie bruiloft. Op deze manier kan ik de trouwreportage helemaal vormgeven na jullie wensen.

Oplevering van de bruidsreportage

Van alle foto’s die worden gemaakt tijdens de trouwreportage, maak ik een selectie. Deze worden bewerkt en digitaal aangeleverd via een onlinegallery. Boek je mij voor trouwreportage of bruidsreportage, dan ontvangen jullie naast de onlinegallery ook een mini trouwalbum voorzien van 10 spreads. Jullie mooiste trouwfoto’s worden afgedrukt op finart paper en gebonden in dit prachtige trouwalbum voorzien van een linnenomslag.

Wil je toch iets meer dan alleen een mini album, dan is het natuurlijk ook mogelijk om een trouwalbum in groot formaat te bestellen. Jullie krijgen voor dit trouwalbum de gelegenheid om de beelden van de trouwreportage bij langs te gaan om zelf een selectie te maken van de mooiste trouwfoto’s.

Meer weten over trouwfotografie of bruidsfotografie?

Neem gerust contact met mij op om wat meer informatie te krijgen over een trouwreportage.

CLOSE MENU