DE DAG VAN JULLIE DROMEN

Graag vertel ik jullie verhaal in beelden. Beelden die je terugbrengen naar bijzondere momenten. Momenten van liefde, intense vreugde en pure emotie. De knuffel van je vader, de schaterlach van je kleine nichtje en de streel over je rug van je geliefde. Mijn oog valt op details die niet mogen ontbreken om het verhaal van jullie dag compleet te maken.
Het maakt me blij om met avonturiers te werken, mensen met een uniek verhaal die de schoonheid van het dagelijks leven omarmen.
Jullie verhaal combineer ik graag met een vleugje kunstzinnigheid. Bijzondere composities, uitzonderlijk licht en pure emoties zijn belangrijk in mijn werk. Spreekt dit jullie aan, dan kruip ik graag in jullie wereld en lijkt het me tof samen met jullie iets moois te creëren.

1

Wat heeft Ilka een talent, echt de foto's zijn weer prachtig. Elke keer als we foto's van Ilka krijgen denken we weer opnieuw: Wow! Boven verwachting mooi! Fijn om zo te kunnen nagenieten van onze bruiloft.

- J & R -

2

Wat hebben wij genoten van het gezelschap van Ilka en het resultaat was ongekend. Ilka is super lief, stelt je op je gemak en maak de meest prachtige foto’s. Alle momenten die ons zo dierbaar zijn heeft zij op beeld weten te vangen waardoor we altijd weer even terug kunnen naar dit fantastische weekend. Ilka is een fotograaf met een glimlach, een glimlach die ervoor zorgt dat iedereen lacht. - B & P -

3

Het resultaat van de foto’s hebben we een paar weken na de bruiloft ontvangen, en is echt fantastisch. Dit is niet alleen onze feedback, maar ook van iedereen die de foto’s heeft bekeken. Wij zullen zeker bij je terugkomen, mocht er weer een gelegenheid zich voor doen.
“You earned the 5-stars”m - V & K -

4

Na een spontane, ongedwonge kennismaking wisten we meteen: "dit komt helemaal goed !" Waar sommige vrienden en familieleden eerst niet snapten waarom we onze fotografe in hemelsnaam 250km verder hadden gezocht, kregen we na het tonen van de foto's de volgende reactie's: -Wauw, zulke mooie foto's heb ik nog nooit gezien. Lieve Ilka, je weet echt de bijzondere details vast te leggen, zonder heel aanwezig te zijn op onze trouwdag of continu instructies te geven. Bij het bekijken van de foto's voelde we alle emoties van de dag terug. Ik ben zo blij dat we deze wekenlange zoektocht naar de perfecte fotografe hebben gedaan. - A & N -

5

Iedere keer als we de foto's bekijken gaan we weer helemaal terug naar de dag. Dit geldt ook voor de mensen die we het album laten zien. De sfeer en hoe we de dag voor ogen hadden zie je er helemaal in terug! Heel bijzonder dat je alles zo mooi vast hebt kunnen leggen. Alsof je op meerdere plekken tegelijk hebt kunnen zijn. Èn het licht, èn de mensen, èn de emoties en dan ook nog de meest belangrijke momenten. Je bent erg fijn in de omgang en hebt ons heel fijn begeleid tijdens het maken van de foto's. Je stelde ons regelmatig gerust met grapjes en aardige woorden tijdens de shoots. Je maakt de meest prachtige foto's en bent heel fijn in de omgang. Bedankt hiervoor!

- L & M -

6

Wat een fantastische fotograaf is Ilka. Onwijs lief en begaan met alles. Al bij de eerste ontmoeting voelden wij dat dit goed zat. En dat bleek, we hebben prachtige foto's ontvangen! Ook was het onwijs fijn en gezellig om Ilka er bij te hebben op de dag. Het voelde alsof we elkaar al jaren kende en alsof Ilka één van de vrienden was zo vertrouwd.
Ilka heeft oog voor detail en dat zie je ook in de foto's terug. Ze weet van de meest simpele dingen iets speciaals te maken. - T & S -

TARIEVEN

BASIS PAKKET

6 uur fotografie
Minimaal 200 unieke bewerkte bestanden
Mini album
Online gallery

€1600,-

PER UUR EXTRA

Incl. minimaal 50 extra fotobestanden

€160,-

All IN PAKKET

Fotografie van begin tot eind op dezelfde dag
Minimaal 500 unieke bewerkte bestanden
Linnen trouwalbum (25 x 25 cm)
Online gallery

€3250,-

HOE VERDER?

Ik neem slechts een aantal bruiloften per jaar aan. Wees er dus snel bij om teleurstellingen te voorkomen. Vul hiervoor het contactformulier in om vrijblijvend een brochure aan te vragen.

Spreekt de brochure jullie aan, dan zou ik jullie graag willen uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Dit kan in een gezellig restaurantje in Zwolle of via videobellen. (Door de Corona maatregelen kan het momenteel alleen via videobellen). Op deze manier kunnen we kijken of er een leuke klik is, kan ik iets meer van mijn portfolio laten zien en kunnen jullie al jullie wensen en ideeën op tafel leggen.

Als er een goede klik is kan ik een offerte voor jullie opstellen en stuur ik jullie alle bijbehorende informatie toe zodat jullie alles nog eens rustig kunnen doornemen. Gaan jullie akkoord met de offerte, dan vraag ik een aanbetaling van €500,- en kan ik jullie datum definitief reserveren.

Het aftellen tot de grote dag kan beginnen ;)

CLOSE MENU