A PROBLEM SHARED IS A PROBLEM HALVED

Het leuke van fotograaf zijn is dat je nooit bent uitgeleerd. Van elke ervaring leer je weer wat nieuws. Maar soms loop je ook even vast en weet je even niet meer hoe je nieuwe stappen moet maken.
Het is fijn als je niet alle hobbels die je tegenkomt alleen hoeft te nemen. Ik begeleid je graag in het proces zodat jij je dromen kunt blijven realiseren.

Misschien loop je vast op het gebied van marketing of vind het lastig om in verschillende lichtomstandigheden te werken. Misschien wil je graag wat meer naar een eigen stijl werken of wil je juist wat creatiever worden binnen je huidige stijl. Als jouw begeleider maak ik graag
een plan om jouw doelen te bereiken. Dit kan zowel op korte termijn als op lange termijn zijn. Tijdens 1-op-1 mentorsessies kun je mij van alles vragen. Ik kan mijn workflow en marketing- en edittingskills met je delen. Daarbij is het ook mogelijk om samen op pad te gaan voor een shoot met modellen zodat ik je kan laten zien hoe ik te werk ga en wellicht jou tips kan geven op het gebied van poseren, het vastleggen van emoties, het vinden van het perfecte licht en het gebruiken van creatieve technieken.
Vooraf zou je me kunnen vertellen wie je bent en waar je graag naar toe zou willen werken. Samen gaan we dan jouw doelen realiseren.

Wat heb je nodig: Je camera en je vragen
Prijs: €149,- per uur excl. btw

CLOSE MENU