LET’S GO ON AN ADVENTURE

Voor mij betekent op avontuur gaan niet perse uit een vliegtuig springen of op een eenwieler de wereld rondreizen. Nee avontuur is voor mij alles waar mijn hart een sprongetje van maakt.
Ik kom uit Zwolle in het oosten van Nederland waar genoeg natuur te vinden is. In de zomer ga ik vaak samen met mijn vriend picknicken bij het meer vlakbij ons huis en in de winter vinden we het heerlijk om boswandelingen te maken. Ookal nemen we vaak dezelfde routes, het inademen van de frisse lucht en gezellig kletsen maakt dat het voor mij elke keer weer als een avontuur aanvoelt.
Dat gevoel is wat ik ook probeer vast te leggen tijdens een fotoshoot. We gaan samen op avontuur in de duinen, op een tropisch strand of gezellig bij de open haard. Het maakt eigenlijk niet uit waar. Het gaat er namelijk om dat jullie plezier hebben en dat jullie helemaal op jullie gemak zijn! Dan hoef ik alleen nog maar op het knopje van de camera te klikken.
Natuurlijk komt er meer bij kijken bij het maken van een mooie foto. Ik heb mezelf meer en meer in fotografie ontwikkeld door het gewoon heel veel te doen, fouten te maken en ook te leren van andere creatieve talenten. Oorspronkelijk heb ik autonoom gestudeerd aan de kunstacademie, maar na het afstuderen kwam ik er achter dat ik niet blij word van het eenzame bestaan als kunstenaar. Daarbij was ik er ook niet in geïnteresseerd om mijn eigen verhaal te vertellen door middel van kunst, maar ben ik meer geïnteresseerd in het vastleggen van verhalen van anderen.
Het lijkt me daarom onwijs leuk om met jullie op avontuur te gaan!

A PICTURE IS A POEM WITHOUT WORDS

Hoewel ik ook families vastleg en portretten maak, ligt mij focus voornamelijk bij het fotograferen van koppels.
Wat ik het leukst vind aan het fotograferen van mensen is dat iedereen anders is en dus ieder avontuur uniek is. Daarom vind ik het fijn om je vooraf te spreken, zodat we elkaar kunnen leren kennen.
Wat maakt jou aan het lachen? Waar maakt jouw hart een sprongetje van? Dat is het gene wat ik het liefste zou willen vastleggen.

LET'S FIND SOME BEAUTIFUL PLACE TO GET LOST

Dit zijn mijn reisplannen. Toevallig ook op een van deze lokaties? Als je het leuk vind om elkaar te ontmoeten in een van deze landen, neem dan contact met me op.
Ik ben ook beschikbaar voor destination bruiloften, dus als het je leuk lijkt mij mee te nemen om jullie mooi dag vast te leggen in de Marokkaanse Sahara of de besneeuwde bergtoppen in Zweden.... laat het me weten. Mijn koffer staat al klaar!

2019
JANUARY
6-24 January | Sri Lanka
25-31 January | Bali

FEBRUARY
1-26 February | Bali

JUNE
12-17 June | Perugia, Italy

CLOSE MENU