Die eerste trapjes in je buik, hoe bijzonder is het om mama te worden en te mogen zijn!
En wanneer je voor het eerst je kindje in je handen houdt is dat ongetwijfeld het mooiste wat je is overkomen. En wat is er mooier dan die intense periode, van zwanger zijn tot samen een gezin vormen, vast te laten leggen. Nu ikzelf moeder ben geworden weet ik hoe fijn het is om de eerste momenten te vangen. Want zoals alle ouders zeggen: alle clichés zijn waar! Wat vliegt de tijd en wat het dan mooi om even terug te kijken naar hoe klein zo ook alweer waren en wat een prachtige tijd het was.

/

WAT MENSEN VAN MIJN WERK VINDEN

1

Na de geboorte van onze jongste zoon hebben we ons gezin laten fotograferen door Ilka. Ze kwam bij ons thuis en zorgde voor een relaxt sfeertje! De foto's zijn zo mooi geworden! Niet geposeerd en echt zoals we zijn. De reacties die we kregen waren allemaal enthousiast! Heel waardevol om zulke foto's te hebben.
- Moniek

2

Ilka is heel ontspannen, we maakten samen grapjes tussendoor, en ze fotografeert spontaan. Soms vergeet je de camera gewoon. En op de momenten dat je dat niet doet - je heel bewust bent van de situatie - geeft ze precies de goede aanwijzingen, ook dat is fijn. Het mooiste aan haar werk vind ik dat het spontaan en intiem is en ik mijn man, kindje en mezelf echt herken. En dat het tijdloos is - het blijft mooi. Een dikke vette aanrader!
- Esther

3

Ilka is een hele fijne fotograaf. Ze stelt je op je gemak en dirigeert op een hele fijne manier. Het was prachtig! Ilka wist precies de mooie plekjes en zag mooie details van de natuur die zij gebruikt voor de perfecte foto. Hierdoor heb ik een sprookjesachtige foto.
- Kim

4

De foto's zijn zo mooi, tijdloos en voor ons zo waardevol. De newbornvideo... tranen toen ik hem voor het eerst zag! Onze dochter is nu ondertussen alweer wat groter geworden en ik kijk de video nog regelmatig terug.
Ilka is super vriendelijk, professioneel en haalt het ongemakkelijke van fotoshoots weg. Zelfs voor mijn man die totaal geen fan is van fotoshoots!
- Manon

CLOSE MENU