Je kunt mij boeken voor je bruiloft, je verloving, voor een love shoot of voor een familie shoot. Ook ben ik gek op after wedding shoots en elopements.

Hieronder vind je mijn prijzen en extra informatie. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Ben je geïnteresseerd in een shoot, stuur me dan een berichtje en kijk ik of ik nog beschikbaar ben.

WEDDINGS

Het begin van jullie leven samen. Een dag vol emoties and samenzijn. Een viering van jullie liefde. Het vastleggen van jullie grote dag vind ik een eer. Juist omdat na jullie dag het de foto's zijn die overblijven.

Mijn sterke punt als fotograaf is mijn intuïtie. Sommige koppels zijn gesloten waar anderen juist graag uit hun dak gaan in het bijzijn van anderen. Ik probeer rekening te houden met de sfeer van jullie dag en jullie als persoon. Op deze manier probeer ik jullie en jullie gasten zo natuurlijk mogelijk vast te leggen. Ik zal me als een kameleon jullie grote dag bijwonen en op deze manier de mooiste plaatjes schieten.

Alle trouwpakketten zijn inclusief een kennismakingsgesprek zodat we vooraf met elkaar kunnen kennismaken. Ik vind het leuk al jullie ideeën voor jullie bruiloft te weten te komen, maar nog leuker vind ik het om te weten te komen wie jullie zijn als koppel. Dus, "let's get in touch"!

1

BASIS PAKKET

6 uur fotografie
minimaal 200 unieke, bewerkte bestanden
mini album (15 x 20 cm)
onlline gallery (6 maanden)

€1695,-

2

EXTRA UUR

ongeveer 30 extra bewerkte foto's
bepaal zelf hoeveel uur extra

€160,-

3

ALL IN ONE PACKAGE

bruiloft vastgelegd van begin tot eind op dezelfde dag
minimaal 500 unieke, bewerkte bestanden
linnen trouwalbum (25 x 25 cm)
online gallery (6 maanden)

€3250,-

DESTINATION WEDDINGS

Of jullie nou het Ja-woord zeggen aan de voet van de Himalaya of bij een Toscaans kasteel, iemand zal jullie dag vastleggen. Nou, ik heb een koffer en ik zou hem maar al te graag gebruiken!
Laat me weten wat jullie trouwplannen zijn en ik zal voor jullie een offerte op maat opstellen. Wil je up-to-date blijven van mijn reisplannen, kijk dan even op mijn "My story" page. Wij weet zullen onze paden elkaar kruizen.

LOVE TO GO ON ADVENTURE WITH YOU

PORTRAITS

Ik houd van de afwisseling in het vastleggen van portretten. De ene dag maak ik foto's van de liefde tussen aanstaande ouders, de andere dag maak ik familie foto's. Ik houd ervan om te shooten in de natuur maar vind het ook heerlijk om foto's te maken in een vertrouwde omgeving zoals lekker bij mensen thuis. Waar jullie je fijn voelen, daar kom ik graag naar toe. Iedere fotoshoot is uniek en ik zie er elke keer weer naar uit om een nieuwe uitdaging aan te gaan en samen plezier te maken.

1

PORTRET

geschikt voor 1 persoon
1 uur fotografie op lokatie
15 unieke, bewerkte bestanden
€0,35 p/km reiskosten vanaf Zwolle

€200,-

Alle bestanden €100,- extra

2

LOVE SHOOT

1,5 uur fotografie op lokatie
geschikt voor 2 personen (en misschien een babybuikje)
20 unieke, bewerkte bestanden
€0,35 p/km reiskosten vanaf Zwolle

€250,-

Alle bestanden €100,- extra

3

FAMILY SESSION

1,5-2 uur fotografie
Tot maximaal 6 personen
25 unieke, bewerkte bestanden
€0,35 p/km reiskosten vanaf Zwolle

€300,-

Alle bestanden €100,- extra

CLOSE MENU