Teaching

[vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]MENTORSESSIE

Is fotografie jouw passie? Wil je graag het beste uit jezelf halen maar loop je regelmatig vast en weet je even geen stappen meer te maken?

Ik herken dit maar al te goed en ben ook tegen veel punten aangelopen in de fotografie die mij hebben gevormd tot de fotograaf die ik nu ben. Natuurlijk blijft fotografie een eeuwig proces waarin je jezelf als persoon en als fotograaf leert kennen. Stapsgewijs kom je steeds dichterbij het gene wat je wil zien in je werk. Ik maak je graag een beetje wegwijs in deze ontdekkingstocht en leer jou graag kennen als persoon en als fotograaf. Ik help je met je vragen en probeer samen met jou te ontdekken wie jij bent in de fotografie en wat jij wil laten zien. Tijdens 1-op-1 mentorsessies kun je mij alles vragen en kan ik bijvoorbeeld mijn workflo en marketing- en edittingskills met je delen. Daarbij is het ook mogelijk om samen op pad te gaan voor een shoot met modellen zodat ik je kan laten zien hoe ik te werk ga en wellicht jou tips kan geven op het gebied van poseren, het vastleggen van emoties en het vinden van het perfecte licht.

Stuur me een berichtje met al jou vragen en struggles en ik zal kijken of we samen een mooie planning kunnen maken waarbij we al jou punten kunnen behandelen. Met nieuwe inspiratie en wat tips & trics kun je na de mentorsessie weer fris je ontdekkinsgtocht voortzetten.

Price: €149,- per uur excl. BTW[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]WORKSHOP

Samen met Isis Sturtewagen fotografie organiseer ik workshops fotografie. Met een kleine club gaan we op pad om live te shooten. We laten zien hoe wij te werk gaan, geven tips over lichtgebruik, emoties en compositie en geven iedereen de ruimte om ook aan een portfolio te werken. We organiseren verschillende soorten workshops:

Workshop loveshoot

We beginnen de dag met een korte introductie waarna Isis en ik iets zullen vertellen over branding en alles wat daar bij komt kijken. Na een korte pauze gaan we samen met een echt koppel op pad om live te shooten. De belangrijkste elementen die we tijdens deze sessie laten zien zijn het gebruik van licht, compositie en emotie. Je krijgt na de workshop toegang tot onze besloten facebookgroep zodat je al je vragen met ons en de andere cursisten kan delen.

Wanneer: 17 oktober 2018
Tijd: 13.00-17.00
Waar: Liefs fabriek, Hazerswoude-Dorp
Benodigdheden: Spiegelreflex camera en basiskennis van fotografie
Incl: Koffie/thee en lekkers
Prijs: €200,- incl BTW

Workshop storytelling

We beginnen de dag met een korte introductie waarna we direct aan het werk gaan. We gaan shooten met een echt koppel en laten zien wat belangrijk is voor het vastleggen van een verhaal. Elementen die aanbod komen zijn emoties en het leggen van de focussen op de juiste punten op de juiste momenten. Na de shoot is er een moment om samen de foto’s te bekijken en laten wij zien hoe wij selecteren om de beelden samen tot een verhaal te maken. Je krijgt na de workshop toegang tot onze besloten facebookgroep zodat je al je vragen met ons en de andere cursisten kan delen.

Wanneer: 14 november
Tijd: 13.00-17.00
Waar: Zwolle (centrum)
Benodigdheden: Spiegelreflex camera, basiskennis van fotografie, laptop met lightroom
Incl: Koffie/thee en lekkers
Prijs: €250,- incl BTW[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]WITLOF WORKSHOPS

Ben jij blogger, fotograaf, stylist of houd je gewoon heel erg van fotografie? Dan is misschien Witlof workshops wat voor jou. Samen met Isis Sturtewagen en Merette Kuijt vormen wij het team van Witlofworkshops.

De najaars-workshop is helemaal gericht op ondernemers. Hoe maak je de mooiste foto’s voor je instagram account en blog? Hoe maak je mooie portretten en vertel je een verhaal in beelden? Naast het beter leren kennen van je camera, leer je creatief daglicht gebruiken en oefen je intussen met stylingtechnieken én ontdek je welke stijl écht bij je (bedrijf) past.

Bij deze workshops geen lange saaie praatjes. Aan de hand van kleine opdrachten breng je de theorie meteen in praktijk. Ondertussen krijg je alle kans om vragen te stellen.

De workshop vind plaats in prachtig industrieel pand. Denk beton, oude tegeltjes, gietijzeren ramen en heel hoge plafonds. Vandaag staat in het teken van (h)eerlijk eten, fotografie en styling.

Voor informatie verwijs ik je door naar de site: http://www.witlofworkshops.com/[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

CLOSE MENU