Het mooiste wat er is! Mama zijn! En die connectie tussen jou en je kindje(s) is zo bijzonder. Dat is iets wat ik het liefste vastleg. Je ronde zwangere buik waarvoor je misschien wel de eerste liedjes zingt. Dat kleine lijfje die je het liefst de hele dag warm tegen je aan houdt. Of die leuke lachjes die tevoorschijn komen wanneer je je kindjes in de rondte zwiert. Allemaal momentjes die je niet voorbij wil laten gaan en die ik graag samen met jou wil vastleggen zodat je er altijd naar terug kan grijpen.

TARIEVEN

I.

JIJ

1 persoon
1 uur
20 bewerkte foto’s
Mogelijkheid om gebruik te maken van een client closet
Excl. Reiskosten a 0,35 p km vanaf Kampen

€200,-

II.

JIJ & JE PARTNER

2 personen
1-1.5 uur
25 bewerkte foto’s
Mogelijkheid om gebruik te maken van een client closet
Excl. Reiskosten a 0,35 p km vanaf Kampen

€250,-

III.

JIJ EN JE GEZIN

Max. 4 personen
1-1.5 uur
30 bewerkte foto’s
Excl. Reiskosten a 0,35 p km vanaf Kampen

€300,-

HOE VERDER?

1. Stuur mij jullie voorkeursomgeving en -dagen door zodat we samen een geschikte plek kunnen zoeken en een dag kunnen inplannen.

2. Ik stuur jullie wat adviezen door rondom locatie en kleding. Je mag namelijk van mij een jurk lenen uit mijn client closet ;)

3. Willen jullie mij officieel boeken dan vraag ik een aanbetaling van 100 euro zodat ik de dag kan reserveren.

4. We ontmoeten elkaar op de afgesproken locatie.

5. We kletsen wat, wandelen en ik maak foto’s van jullie zoals jullie zijn. Ik stel jullie op jullie gemak en kijk waar jullie je wel en niet prettig bij voelen. Het moeten niet alleen mooie foto’s worden, maar ook een mooie herinnering.

6. Na ongeveer 2 weken staan jullie foto’s klaar om gedownload te worden.

1

De foto's zijn zo mooi, tijdloos en voor ons zo waardevol. Ilka is super vriendelijk, professioneel en haalt het ongemakkelijke van fotoshoots weg. Zelfs voor mijn man die totaal geen fan is van fotoshoots!
- Manon

2

Ilka is een hele fijne fotograaf. Ze stelt je op je gemak en dirigeert op een hele fijne manier. Het was prachtig! Ilka wist precies de mooie plekjes en zag mooie details van de natuur die zij gebruikt voor de perfecte foto. Hierdoor heb ik een sprookjesachtige foto.
- Kim

3

Ilka is heel ontspannen, we maakten samen grapjes tussendoor, en ze fotografeert spontaan. Soms vergeet je de camera gewoon. En op de momenten dat je dat niet doet - je heel bewust bent van de situatie - geeft ze precies de goede aanwijzingen, ook dat is fijn. Het mooiste aan haar werk vind ik dat het spontaan en intiem is en ik mijn man, kindje en mezelf echt herken. En dat het tijdloos is - het blijft mooi. Een dikke vette aanrader!
- Esther

CLOSE MENU