FOTOGRAAF ZWOLLE

Op zoek naar een fotograaf in Zwolle? Hoi, ik ben Ilka van Wieren, freelance fotograaf op het gebied van bruidsfotografie, lifestyle fotografie en newborn fotografie. Wil je een loveshoot van jou en je partner? Of ben je opzoek naar een fotograaf die jullie bruiloft op een journalistieke wijze in beeld brengt? Bij mij, Ilka van Wieren, kun je terecht voor bijzondere, oprechte en professionele foto’s op lokatie of bij jou thuis. En voor de echte liefhebbers van het buitenland, ik reis met je mee voor het vastleggen van jullie destiny wedding. 

Ilka van Wieren Photography is gespecialiseerd in:

Bruidsfotografie
Loveshoot
Newborn shoot
Zwangerschapsfotografie
Familie fotoshoot
Lifestyle shoot

Waarom Ilka van Wieren als jouw fotograaf in Zwolle?

Ilka van Wieren staat voor pure en eerlijke fotografie. De combinatie van een bohemian stijl met een vleugje romantiek maken haar foto’s uniek en eigenzinnig. Zij legt unieke momenten vast op een journalistieke wijze en probeert hierdoor eigenheid in de foto’s te waarborgen. 

Bekijk mijn portfolio

Fotograaf Zwolle: Ilka van Wieren 

Ilka van Wieren is al jarenlang bezig in de fotografie. Na haar afstuderen aan de kunstacademie is ze als fotograaf en vormgever aan de slag gegaan bij Travelbags. Echter kon ze haar eigen fotografie niet laten liggen en besloot ze als zelfstandig ondernemer de markt op wilde. Wie denkt aan fotografie Zwolle, denkt dan ook als gauw aan Ilka van Wieren photography. 

Fotoshoot Zwolle?

Ben je opzoek naar een fotograaf voor een fotoshoot in Zwolle of omgeving? Ilka van Wieren heeft zich gevestigd in Zwolle. Haar huis bevind zich in het Almelose Kanaal waar haar woonboot op nog geen 5 minuten afstand van het historische stadscentrum en direct in het Wezenlandenpark bevind. Daarbij heeft ze de mogelijkheid gebruik te maken van een professionele fotostudio in de omgeving van Zwolle. 

Wil je meer weten? Kijk dan op www.ilkavanwieren.com voor mijn portfolio of neem geheel vrijblijvend contact op. Wie weet plannen we snel jouw fotoshoot in Zwolle! Tot gauw!

CLOSE MENU