LET’S GO ON AN ADVENTURE

Voor mij is op avontuur gaan niet perse uit een vliegtuig springen of op een eenwieler de wereld rondreizen. Nee, avontuur is voor mij alles waar mijn hart een sprongetje van maakt. Bij mij is dat fotografie.

Ik kom uit Kampen in het Oosten van Nederland waar genoeg natuur te vinden is en dat komt goed uit, want ik ben gek op de natuur! In de zomer ga ik vaak samen met mijn vriend en dochtertje op ons eigen avontuur. We genieten dan van pannenkoeken in het bos en gaan regelmatig langs de kinderboerderij. Ook in de winter vinden we het heerlijk om boswandelingen te maken, het inademen van de frisse lucht en gezellig kletsen maakt dat het voor mij elke keer weer als een avontuur aanvoelt.

Dat gevoel is precies wat ik probeer vast te leggen met mijn fotografie. We gaan samen op avontuur in de duinen, op het strand of gezellig bij de open haard. Het maakt eigenlijk niet uit waar we zijn. Het gaat er namelijk om dat jullie plezier hebben en dat jullie helemaal op jullie gemak zijn! 

Ik heb mezelf meer en meer in fotografie ontwikkeld door het vooral heel veel te doen, fouten te maken en ook te leren van andere creatieve talenten. Oorspronkelijk heb ik autonoom gestudeerd aan de kunstacademie, maar na het afstuderen kwam ik er achter dat ik niet blij werd van het eenzame bestaan als kunstenaar. Daarnaast was ik er ook niet echt in geïnteresseerd om mijn eigen verhaal te vertellen door middel van kunst, maar had ik meer behoefte aan het vastleggen van verhalen van anderen. Zo ontstond mijn liefde voor fotografie.

Foto’s van mij gemaakt door de geweldige Elize Draijer 
Edit by me

Wat ik het leukste vind aan het fotograferen van mensen? Dat iedereen anders is en dus ieder avontuur uniek is! Daarom vind ik het fijn om je vooraf even te spreken, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen. Waar maakt jouw hart een sprongetje van? Dat is hetgeen wat ik het liefste zou willen vastleggen.

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal!

LET'S FIND SOME BEAUTIFUL PLACE TO GET LOST

Naast fotografie ben ik ook gek op reizen en laat ik dat nou af en toe eens combineren. Ik heb altijd wel een bucketlist met plekken waar ik naartoe zou willen gaan. Ben je toevallig ook op een van deze locaties? Als je het leuk vindt om elkaar te ontmoeten voor een fotoshoot op een van deze bestemmingen, neem dan contact met me op.

Bucketlist:

HIGHLANDS SCHOTLAND

SAHARA / MARRAKESH MAROKKO

ITALIAANSE WIJNGAARD

LANDHUIS IN FRANKRIJK

ALLES OP BALI (favoriete vakantie bestemming!)

CLOSE MENU