VIDEOGRAFIE MET EEN EXTRA DIMENSIE

Hoe mooi zou het zijn als je naast dat je kunt zien hoe lief en mooi jullie op stilstaand beeld zijn, ook kunt zien hoe jullie op bewegend beeld zijn? Door het toevoegen van geluid en beweging tijdens videografie ontstaat er een extra dimensie. De herinnering wordt met een film van jullie gezin nog tastbaarder! Geen film zoals op je telefoon, maar een echte professionele film welke bestaat uit een mooie compilatie van beelden die precies laten zien wie jullie zijn.

Samen knuffelen, spelen, grapjes maken en genieten. Ik neem graag de tijd om jullie op film vast te leggen voor een onvergetelijke herinnering.

videografie

Soms kan ik binnen een of twee uurtjes een film opnemen, maar soms moet er ook wel eens even getroost en verschoond worden, wat ik natuurlijk helemaal begrijp. Ik neem echt alle tijd voor jullie, zodat ik jullie uiteindelijk een film kan bieden die perfect voldoet aan jullie wensen. De lach van jullie kindjes, de lieve knuffels die jullie krijgen en de liefde die jullie hebben voor elkaar. Alles mag en niets moet. Van boekjes lezen tot dansen in de woonkamer en eeuwig vertroeteld worden door papa en mama. Laten we er een mooie herinnering van maken met elkaar!

WERKWIJZE VIDEOGRAFIE

• VIDEOGRAFIE NEWBORN

1. Het is handig om tijdens de zwangerschap contact met elkaar te houden, zodat ik ongeveer weet in welke periode ik rekening kan houden met het opnemen van jullie newborn film.

2. Als jullie dan officieel een newborn film bij mij willen boeken vraag ik een aanbetaling van €100,-.

3. Wanneer jullie kindje is geboren kunnen jullie mij contacten via de mail en plannen we samen een geschikte dag.

4. Ik kom vervolgens bij jullie langs op de afgesproken dag en dan gaan we in alle rust filmen.

5. Natuurlijk houd ik rekening met de behoeften van jullie kindje. Een klein slaapje of tijd om te eten hoort erbij, geen probleem!

• VIDEOGRAFIE GEZIN

1. Wanneer jullie een persoonlijke film van het gezin willen boeken, vraag ik jullie om een voorkeur naar mij te sturen wat betreft de omgeving en de dagen dat jullie beschikbaar zijn. Zo kunnen wij samen een geschikte dag en locatie zoeken.

2. Vervolgens stuur ik jullie wat adviezen door rondom de kleding en locatie.

3. Als jullie dan officieel een film van het gezin bij mij willen boeken vraag ik een aanbetaling van €100,-.

4. We ontmoeten elkaar daarna op de afgesproken locatie.

5. We kletsen en wandelen en ik film jullie zoals jullie zijn.
Tijdens het filmen stel ik jullie op jullie gemak en kijk waar jullie je fijn bij voelen. Naast dat het een mooie en persoonlijke film moet worden, moet die dag namelijk ook een mooie herinnering worden!

Goed om te weten: In combinatie met fotografie staat de film ongeveer binnen 6 weken voor jullie klaar. Boeken jullie alleen videografie? Dan staat de film binnen ongeveer 4 weken voor jullie klaar.

FILM IN COMBI MET FOTOGRAFIE €250,-

I.

BABY

+/- 1 uur videografie
Baby
+/- 1 min film
Rechtenvrije muziek
HD formaat
Excl. reiskosten a 0,35 p km vanaf Kampen

€300,-

II.

GEZIN

+/- 1,5 uur videografie
Baby + ouders
+/- 2 min film
Rechtenvrije muziek
HD formaat
Excl. reiskosten a 0,35 p km vanaf Kampen

€350,-

III.

FAMILIE

+/- 2 uur videografie
Baby + ouders + kids
+/- 2,5 min film
Rechtenvrije muziek
HD formaat
Excl. reiskosten a 0,35 p km vanaf Kampen

€400,-
CLOSE MENU