Zwangerschapsshoot
Newbornshoot
creatieve fotografie

TERUG NAAR DAT ENE BIJZONDERE MOMENT

Sommige momenten uit je leven kun je soms zo ontzettend missen. “Kon ik nog maar even terug naar toen”. Bijvoorbeeld het moment dat je voor het eerst wist dat je mama mocht worden, het moment dat je vader je weggaf op je bruiloft of het moment dat je voor het eerst de zee liet zien aan je kindje. De tijd gaat snel, soms veel te snel.

Hoe bijzonder is het om af en toe weer even stil te staan bij de mooie momenten in het leven? Herinneringen zijn er voor altijd, hoe klein of groot ze ook zijn. Tijdens een persoonlijke fotoshoot maak ik graag beelden waar je op je mooist op staat en waar de liefde en connectie met de mensen om je heen centraal staan. Laat mij jullie mooiste momenten vastleggen!

Zwangerschapsshoot

ZWANGERSCHAP

Die eerste trapjes in je buik, wat bijzonder is het dat je mama mag worden! Hoe mooi is het dat jij je kindje mag dragen en hem of haar een veilige en warme plek kan bieden? Deze intense en mooie periode vergeet je waarschijnlijk nooit meer. Je mooie ronde buik waarvoor je misschien wel de eerste liedjes hebt gezongen of die je soms slapeloze nachten heeft bezorgd. Door deze bijzondere periode in je leven vast te leggen tijdens een fotoshoot kun je altijd weer even terugkijken en mooie herinneringen ophalen.

Lees meer over de zwangerschap fotoshoot.

NEWBORN

Zoals alle ouders zeggen: alle clichés zijn waar! Het moment dat jij je kindje voor het eerst vast mag houden is magisch. Dat kleine lijfje die je het liefst de hele dag warm tegen je aan wilt houden. Dat eerste lachje waar je iedere keer weer van smelt. Dit zijn unieke momenten. De tijd vliegt en is wat het dan mooi om even terug te kunnen kijken naar hoe klein ze ook alweer waren en wat een prachtige tijd dit was, toch?

Lees meer over de newborn fotoshoot.

Newbornshoot

LOVERS

Samen met je maatje, partner en grote liefde op avontuur? Samen een herinnering voor het leven maken en er altijd naar terug kunnen grijpen? Ik ga graag met jullie mee om jullie liefdesverhaal vast te leggen. Misschien zijn jullie wel verloofd, hebben jullie iets te vieren of heb je nog een hele belangrijke vraag te stellen? Het is altijd een goed idee om de liefde te vieren. Let’s celebrate love tijdens een romantische fotoshoot!

Lees meer over de loveshoot

GEZIN

Het meest dierbare bezit dat je hebt: je gezin. Mijn gezin is het allermooiste in mijn leven en dat zal bij jou niet anders zijn. Hoe mooi is het om je gezin te zien groeien en later weer eens terug in de tijd te gaan met prachtige beelden? Tijdens de gezins fotoshoot gaan wij samen op avontuur.

Lees meer over de gezins fotoshoot.

Benieuwd naar een van deze fotoshoots? Neem dan contact met mij op. Staat jouw wens er niet tussen? Ik denk uiteraard graag met je mee!

CLOSE MENU