VIER DE LIEFDE TIJDENS EEN LOVESHOOT!

Liefde is iets moois. Ga samen met je maatje, partner en grote liefde op een romantisch avontuur tijdens een loveshoot! Maak samen een tastbare herinnering waar je later altijd op terug kunt kijken, hoe leuk is dat?

Tijdens deze loveshoot ga ik graag met jullie mee om jullie liefdesverhaal vast te leggen. Misschien zijn jullie wel verloofd, hebben jullie iets te vieren of heb je nog een hele belangrijke vraag te stellen? Er is namelijk altijd wel een reden om van de liefde een feestje te maken, toch?

creatieve fotografie
/

WERKWIJZE

Hoe nu verder? 

Wat leuk dat jullie een loveshoot bij mij willen boeken, ik kan niet wachten! Ik vraag jullie om een voorkeur voor een omgeving en een aantal beschikbare dagen door te sturen, zodat we samen een geschikte plek en goed moment kunnen inplannen. Daarna stuur ik jullie wat adviezen en ideeën door rondom de locatie en kleding. 

Als jullie dan officieel een loveshoot bij mij willen boeken vraag ik een aanbetaling van 100,-. We ontmoeten elkaar vervolgens op de afgesproken locatie. Tijdens de loveshoot kletsen en wandelen we en maak ik foto’s van jullie. Ik zorg ervoor dat jullie je op je gemak voelen en kijk waar jullie je prettig bij voelen. Naast dat er prachtige beelden uit deze romantische loveshoot komen, wil ik namelijk ook dat de shoot zelf een mooie herinnering voor later zal zijn. Zo zal jullie liefde echt van het beeld afspatten!

Na ongeveer drie weken zullen de foto’s klaar zijn om gedownload te worden.

Loveshoot

Zin om op liefdesavontuur te gaan? Om de beelden perfect aan te laten sluiten op jullie wensen denk ik graag met jullie mee! Vul het contactformulier in onderaan de pagina en je hoort spoedig van me.

creatieve fotografie

TARIEVEN LOVESHOOT

Loveshoot – JULLIE

  • 2 personen
  • 1 tot 1.5 uur fotografie
  • 25 bewerkte beelden

€250,-

Goed om te weten: het tarief is exclusief reiskosten á 0,35 p km vanaf Kampen.

CLOSE MENU