IN VERWACHTING VAN EEN WONDERTJE

Gefeliciteerd! Je bent in verwachting van een wondertje en wat is het bijzonder dat je (opnieuw) mama mag worden! Die connectie tussen jou en je kindje is nu al ontzettend waardevol. Je mag trots zijn op je mooie zwangere buik, een veilige en warme plek voor je kleintje. Waarvoor je misschien wel de eerste liedjes zingt en waar je de eerste trapjes mag voelen. Ik leg jou, je prachtige buik en eventueel de ‘daddy to be’ graag vast tijdens een persoonlijke en gezellige zwangerschapsshoot.

Zwangerschapsshoot
/

WERKWIJZE

Hoe nu verder? 

Wat leuk dat je een zwangerschapsshoot bij mij wilt boeken, ik kan niet wachten! Ik vraag je om een voorkeur voor een omgeving en een aantal beschikbare dagen door te sturen, zodat we samen een geschikte plek en goed moment kunnen inplannen. Daarna stuur ik je wat adviezen en ideeën door rondom de locatie en kleding. Je hebt namelijk de mogelijkheid om wat leuke items uit mijn cliënt closet uit te zoeken!

Als je dan officieel een zwangerschapsshoot bij mij wilt boeken vraag ik een aanbetaling van 100,-. We ontmoeten elkaar vervolgens op de afgesproken locatie. We kletsen, wandelen en ik maak foto’s van jou, jou en je partner of jou en je gezin. Ik zorg dat je op je gemak bent en kijk waar jij je prettig bij voelt. Naast dat er prachtige beelden uit deze zwangerschapsshoot komen, wil ik namelijk ook dat de ervaring van deze shoot een mooie herinnering voor later zal zijn.

Na ongeveer drie weken zullen de foto’s klaar zijn om gedownload te worden.

Om het eindresultaat perfect aan te laten sluiten op je wensen bied ik meerdere pakketten aan. Zo kun je kiezen voor een zwangerschapsshoot alleen van jou met je mooie buik, een shoot waar ook je partner bij is of een shoot met hele gezin. Ik denk graag met je mee! Vul het contactformulier in onderaan de pagina en je hoort spoedig van me.

TARIEVEN ZWANGERSCHAPSSHOOT

I.

Zwangerschapsshoot - JIJ

1 persoon
1 uur fotografie
20 bewerkte beelden
Mogelijkheid om gebruik te maken van een client closet

€245,-

II.

Zwangerschapsshoot - JIJ & JE PARTNER

2 personen
1,5 uur fotografie
25 bewerkte beelden
Mogelijkheid om gebruik te maken van een client closet

€295,-

III.

Zwangerschapsshoot - JIJ & JE GEZIN

Maximaal 5 personen
1,5 uur fotografie
30 bewerkte beelden
Mogelijkheid om gebruik te maken van een client closet

€345,-

Goed om te weten: de pakketten zijn exclusief reiskosten á 0,35 p km vanaf Kampen.

Ook enthousiast om mooie plaatjes van je mooie zwangere buik te hebben voor aan de muur of in een mooi fotoboek? Let’s get in touch en vul onderaan de pagina het contactformulier in.

WAT MENSEN VAN MIJN WERK VINDEN

1

Ilka is heel ontspannen, we maakten samen grapjes tussendoor, en ze fotografeert spontaan. Soms vergeet je de camera gewoon. En op de momenten dat je dat niet doet - je heel bewust bent van de situatie - geeft ze precies de goede aanwijzingen, ook dat is fijn. Het mooiste aan haar werk vind ik dat het spontaan en intiem is en ik mijn man, kindje en mezelf echt herken. En dat het tijdloos is - het blijft mooi. Een dikke vette aanrader!
- Esther

2

Ilka is een hele fijne fotograaf. Ze stelt je op je gemak en dirigeert op een hele fijne manier. Het was prachtig! Ilka wist precies de mooie plekjes en zag mooie details van de natuur die zij gebruikt voor de perfecte foto. Hierdoor heb ik een sprookjesachtige foto.
- Kim

CLOSE MENU