HET ALLERMOOISTE IN JE LEVEN

Soms verlang je terug naar toen, als je die schattige wangetjes kust en bedenkt dat ze nog maar kort geleden een baby’tje waren. Als je beseft hoe snel ze groot worden en liever mee gaan shoppen of naar een voetbalwedstrijd gaan dan naar de dierentuin. Je tieners zijn altijd druk en rennen en vliegen overal naartoe. Voor je het weet zijn ze het huis alweer uit. De tijd gaat toch veel te snel? Hoe leuk zou het zijn om de fijne momenten van nu vast te leggen en later terug te kunnen kijken op de periode toen ze nog ‘klein’ waren?

Ik leg deze momenten graag voor jullie vast! Tijdens een fotoshoot voor het gezin gaan wij samen op avontuur. We zoeken een mooie locatie uit, gaan op pad en ik leg jullie gezin vast zoals jullie zijn. Geen geposeerde en geforceerde beelden, maar een oprechte glimlach en gezellige momenten.

Fotoshoot
/

WERKWIJZE

Hoe nu verder?

Met de hele kleintjes wordt er tijdens de gezinsshoot vooral lekker geknuffeld met papa en mama en wie weet worden wel de eerste stapjes gezet. Met de grotere kleintjes gaan we op konijnenjacht, spotten we misschien wel hertjes en tellen we de vogels in de lucht. En dat allemaal terwijl ik jullie op jullie mooist vastleg. Heb je al volwassen kids? Dan kletsen we wat af, wandelen we door de natuur en leg ik jullie als gezin relaxt en ‘als jullie zelf’ vast. 

Wanneer jullie enthousiast zijn en een gezinsshoot bij mij willen boeken wil ik jullie vragen om mij een voorkeur voor omgeving en dagen door te sturen. Zo kunnen we samen een geschikte plek zoeken en een datum inplannen. Vervolgens stuur ik jullie wat adviezen door rondom de kleding en locatie. Als jullie dan officieel een gezinsshoot bij mij willen boeken vraag ik een aanbetaling van 100,-. Daarna ontmoeten wij elkaar op de afgesproken dag en locatie en kan het shooten beginnen!

Tijdens de gezinsshoot kletsen we wat, maken we een wandeling en maak ik foto’s van deze relaxte momenten. Ik stel jullie op jullie gemak en kijk waar jullie je als gezin wel en niet prettig bij voelen. Het moeten natuurlijk prachtige foto’s worden, maar daarnaast ook een mooie herinnering. 

Na ongeveer drie weken zullen de foto’s klaar zijn om gedownload te worden.

Om de uiteindelijke beelden perfect aan te laten sluiten op jullie wensen bied ik meerdere pakketten aan. Zo kunnen jullie kiezen voor een shoot met jullie lieve gezin, een shoot waar jullie familie ook bij is en eventueel een extra fotopakket. Ik denk graag met jullie mee!

TARIEVEN GEZINSSHOOT

I.

Gezinsshoot - GEZIN

1-1.5 uur fotografie
Tot 5 personen
30 bewerkte foto's

€300,-

II.

Gezinsshoot - FAMILIE

1-1,5 uur fotografie
Vanaf 5 personen
Per persoon extra €10,-
30 bewerkte beelden

Vanaf €300,-

III.

Gezinsshoot - FOTOPAKKET

Alle geselecteerde beelden in kleur en zwart-wit
Ook mogelijkheid per stuk bij te kopen €10,-
Dit mag je achteraf beslissen na ontvangst van de online gallery

€100,-

Goed om te weten: de pakketten zijn exclusief reiskosten á 0,35 p km vanaf Kampen.

Ook enthousiast om mooie plaatjes van je gezin te hebben voor aan de muur of in een mooi fotoboek? Let’s get in touch en vul onderaan de pagina het contactformulier in.

CLOSE MENU