HELLO LITTLE ONE!

Zo bijzonder! Jullie worden (weer) ouders van een wondertje of zijn dat misschien al net geworden. Zoals iedere ouder zegt: alle clichés zijn waar! Het moment dat jij je kindje voor het eerst vast mag houden is magisch. Dat zijn momenten om nooit te vergeten én ze zijn het zeker waard om vast te leggen. Zo kunnen jullie als hij of zij later groot is altijd terugkijken op deze fijne herinneringen. De tijd gaat namelijk veel te snel! Ik leg deze bijzondere momenten graag voor jullie vast tijdens een newborn shoot.

Newbornshoot
videografie
/

WERKWIJZE NEWBORNSHOOT

Hoe nu verder?

Het is handig om tijdens de zwangerschap contact met elkaar te houden, zo weet ik in welke periode ik rekening kan houden met jullie newborn shoot. Natuurlijk houd ik rekening met eventuele veranderingen en denk ik graag met jullie mee. Als jullie dan officieel een newborn shoot bij mij willen boeken vraag ik een aanbetaling van 100,-. Wanneer jullie kindje is geboren kunnen jullie mij contacten via de mail om samen een dag te plannen. 

Op de dag van de shoot kom ik bij jullie langs en kunnen we in alle rust gaan shooten. Ik houd rekening met de behoeften van jullie kindje. Is het etenstijd of heeft de kleine wat slaap nodig? Dan is dat geen probleem! Ik doe er alles aan om jullie newborn op zijn of haar gemak te stellen, zodat er de mooiste beelden ontstaan. 

Na ongeveer drie weken zullen de foto’s klaar zijn om gedownload te worden.

Om de uiteindelijke beelden perfect aan te laten sluiten op jullie wensen bied ik meerdere pakketten aan. Zo kunnen jullie kiezen voor een newborn shoot alleen van jullie kindje, een shoot waar ook jullie als ouders op staan of een shoot met hele gezin. Ik denk graag met jullie mee! Vul het contactformulier in onderaan de pagina en je hoort spoedig van me.

TARIEVEN NEWBORNSHOOT

I.

Newbornshoot - BABY

1 uur fotografie
Baby
15 bewerkte beelden
Meerprijs film €300,-

€275,-

II.

Newbornshoot - BABY + OUDERS

1,5 uur fotografie
Baby + ouders
20 bewerkte beelden
Meerprijs film €300,-

€325,-

III.

Newbornshoot - BABY + GEZIN

2 uur fotografie
Baby + gezin
25 bewerkte beelden
Meerprijs film €300,-

€375,-

Goed om te weten: de pakketten zijn exclusief reiskosten á 0,35 p km vanaf Kampen.
Wil je graag extra beelden bij kopen? Dan kan dat voor €10,- per beeld of 100,- voor het gehele fotopakket.

Ook enthousiast om mooie plaatjes van je pas geboren kindje te hebben voor aan de muur of in een mooi fotoboek? Let’s get in touch en vul onderaan de pagina het contactformulier in.

WAT MENSEN VAN MIJN WERK VINDEN

1

Na de geboorte van onze jongste zoon hebben we ons gezin laten fotograferen door Ilka. Ze kwam bij ons thuis en zorgde voor een relaxt sfeertje! De foto's zijn zo mooi geworden! Niet geposeerd en echt zoals we zijn. De reacties die we kregen waren allemaal enthousiast! Heel waardevol om zulke foto's te hebben.
- Moniek

2

De foto's zijn zo mooi, tijdloos en voor ons zo waardevol. De newbornvideo... tranen toen ik hem voor het eerst zag! Onze dochter is nu ondertussen alweer wat groter geworden en ik kijk de video nog regelmatig terug.
Ilka is super vriendelijk, professioneel en haalt het ongemakkelijke van fotoshoots weg. Zelfs voor mijn man die totaal geen fan is van fotoshoots!
- Manon

CLOSE MENU