Midden tussen de bossen ligt een prachtig gebied genaamd Kootwijkerzand. Een plek die lastig te vinden is als je er nooit bent geweest. En zo zat ik die dag ook met Manon en Kasper aan de telefoon om ze te navigeren naar deze prachtige spot. Tja, ik zoek soms niet de meest ideale gebieden uit, maar wel de mooiste. Samen struinden we door het prachtige zandgebied. Geen kip te bekennen want de zon ging al langzaam onder en de dag liep op zijn einde. Wat was het mooi om de zwangerschap van Manon te mogen vastleggen. Al kletsend (vooral over babywinkeltjes waar we beiden dol op zijn hihi) hebben we het natuurgebied verkend en mocht ik foto’s maken van dit lieve koppel. Nu hebben ze een klein meisje genaamd Rosie mogen verwelkomen. Wat een mooi mensje. Bekijk ook eens de foto’s die ik van haar heb mogen maken!

Dit is wat Kasper & Manon zeggen over mijn fotografie:

Ilka heeft drie hele speciale momenten voor ons vastgelegd. Onze bruiloft, de zwangerschap en de newbornshoot van onze dochter Rosie. Het resultaat is fantastisch!
De foto’s zijn zo mooi, tijdloos en voor ons zo waardevol. De newbornvideo… tranen toen ik hem voor het eerst zag. Onze dochter is nu al wat groter geworden, maar ik kijk de video nog regelmatig terug. 
Ilka is super vriendelijk, professioneel en haalt het ongemakkelijke van fotoshoots weg. Zelfs voor mijn man die totaal geen fan is van fotoshoots was het leuk.

CLOSE MENU