Ondertussen ben ik ongeveer de huisfotograaf geworden van Tanja en Luuk. Ik mocht al eerder hun mooie dochter Lou meerdere keren fotograferen en nu is ze grote zus geworden van Juul. Wat een trots! En wat was het weer leuk om dit gezinnetje te mogen vastleggen. Het verbaast me toch keer op keer hoe klein die baby’tjes zijn. Juul was ook echt een klein schattig mini mensje. En hoe klein ook, die oogjes straalden gelijk al. Grote zus Lou kon het niet laten hem heel veel knuffels en kusjes te geven. Soms iets wat onhandig want tja als je 3 jaar bent is het soms nog best lastig om zo’n klein baby broertje kusjes en knuffels te geven. Wat een mooi vak om newbornfotograaf te zijn.

Dit is wat Tanja en Luuk van mijn fotografie vinden:

Onze zoon was twee weken oud toen Ilka bij ons kwam fotograferen. Zo pril, zo klein, maar al zoveel liefde voor deze kleine jongen. Ze heeft alles zo mooi vastgelegd. Het beeld klopt; de kleuren, de compositie, het licht, de liefde voor hem, het klopt. Kortom een herinnering voor het leven! 
Ilka heeft echt de tijd genomen om alles vast te leggen. Ze is aanwezig zonder echt aanwezig te zijn. Ze stelt je op je gemaakt en ze geeft de juiste instructies. En dan het resultaat…. zoals eerder gezegd een herinnering voor het leven, wauw!

 

CLOSE MENU