Manon & Kasper trouwden een aantal jaar geleden en ik mocht hun prachtige dag vastleggen. Wat een eer! Een paar jaar later was Manon zwanger en kreeg ik een heel leuk mailtje met de vraag of ik haar zwangerschap wilde vastleggen. Whiehoe!!! Dat wilde ik wel. En toen ik ook Rosie mocht komen fotograferen en filmen kon mijn geluk niet op. Zo mooi om koppels te zien groeien.

Toen ik aankwam bij hun huis voelde het gelijk weer als vanouds. Lekker kletsen en vooral wegsmelten bij kleine Rosie, want oohhh wat was ze klein. Echt een meisje meisje. Ze werd lekker vertroeteld door haar papa en mama. En ik mocht doen wat ik het aller liefste doe, de liefde vastleggen.

Dit is hoe Manon & Kasper mijn fotografie hebben ervaren:

Ilka heeft drie hele speciale momenten voor ons vastgelegd. Onze bruiloft, de zwangerschap en de newbornshoot van onze dochter Rosie. Het resultaat is fantastisch.
De foto’s zijn zo mooi, tijdloos en voor ons zo waardevol. De newbornvideo…. tranen toen ik hem voor het eerst zag. Onze dochter is intussen wat groter geworden, maar ik kijk de video nog met regelmaat terug. 

Ilka is super vriendelijk, professioneel en haalt het ongemakkelijke van de fotoshoot weg. Zelfs voor mijn man die totaal geen fan is van fotoshoots was het leuk. 

 

CLOSE MENU