Deze personen maken jullie bruiloft nog mooier!

In mijn eerdere blog vertelde ik je alles over de belangrijkste leveranciers van je bruiloft. Wat moet je vroeg van tevoren regelen en waar moet je rekening mee houden? Er valt zoveel over te vertellen, dat je nu het tweede deel kunt lezen! Want naast grotere leveranciers zijn er ook een aantal belangrijke individuen die je bruiloft nog mooier kunnen maken. Als fotograaf zit ik daar ook bij (don’t forget), maar er zijn nog veel meer belangrijke personen die je zeker niet moet vergeten en van grote waarde zijn. Lees snel verder en ontdek wie jullie bruiloft nog mooier kunnen maken!

Op je mooist dankzij een haar & make-up artist

Uiteraard wil je er als bruid op deze bijzondere dag natuurlijk prachtig uitzien, dus wel zo fijn om daar een beetje hulp bij te krijgen van de echte experts! Voor haar en make-up zijn er ontzettend veel haar & make-up artiesten die jou mooi kunnen maken. Het is maar net bij wie jij je fijn voelt. Danielle Rekelhof maakt je nog mooier dan je al bent en Très Jolie tovert je om tot een ware schoonheid. Kijk vooral online eens rond naar de verschillende haar en make-up artiesten en ontdek bij wie jij je het fijnste voelt!

Trouwfotografie-trouwleverancier

Een prachtige herinnering dankzij een trouwfotograaf 

Drie keer raden wat ik hier eens over zal vertellen! Een fotograaf op je bruiloft is natuurlijk onmisbaar. Jullie bruiloft is hét moment waarop jullie trouw beloven aan elkaar en samen op avontuur gaan. Een bijzondere dag waarop je in een heerlijke romantische bubbel leeft en wordt overladen met liefde. Met mijn trouwfotografie vertaal ik jullie liefdesverhaal op deze prachtige dag naar bijzondere en pure beelden. Dankzij een trouwfotograaf kunnen jullie altijd terugkijken op deze bijzondere dag. Momenten als de knuffel van je vader, de schaterlach van je kleine nichtje en de streel over je rug van je geliefde maak je vaak zelf onbewust mee op zo’n dag. Ik leg deze pure momenten op een creatieve manier vast, zodat jullie de mooiste momenten altijd bij jullie hebben. Meer weten over mijn trouwfotografie? Je leest het hier!

Trouwfotograaf Zwolle

Een spetterend feest dankzij een DJ of band

Jullie bruiloft is een feestelijke dag en waar denk je aan als je denkt aan feest: muziek! Een goede DJ of leuke band maakt jullie avondfeest helemaal compleet. Een van mijn favoriete bands is The Big Swingers. The Big Swingers is opgericht naar het idee van multi-instrumentalist James Ludlam en zangeres Eva van der Zanden. The Big Swingers nemen je mee op reis terug in de tijd waarin je favoriete hits worden gespeeld, maar dan nét even anders. Of je nu kiest voor een swingende band of een toffe dj: muziek maakt jullie feest helemaal compleet en zorgt ervoor dat iedereen met de voetjes van de vloer gaat. Zo sluiten jullie de bruiloft met een knaller af.

Bruiloft-feest

Een sprookjesachtige bruiloft dankzij een stylist

Gaan jullie voor een bohemian wedding of toveren jullie de locatie om in een klassiek sprookje? Wat het thema ook is, met de juiste styling creëer je de volledige beleving. Uiteraard kun je daar zelf over nadenken, maar een stylist weet tot in de puntjes wat de beste keuzes zijn om ervoor te zorgen dat de styling van jullie bruiloft helemaal perfect is. Ik ben groot fan van Brisked Styled Weddings. Van het eerste kennismakingsgesprek tot de volledige opbouw op de grote dag: dit team staat helemaal voor je klaar. De drijvende kracht achter Brisked is Thera. Een jonge zakenvrouw met veel ambitie om van jullie bruiloft een sprookje te maken. Daarnaast verhuren ze ook allerlei items om de styling helemaal compleet te maken! 

bruiloft-styling-fotografie

Een zorgeloze dag dankzij een weddingplanner

Bovenstaande personen zorgen ervoor dat de gehele bruiloft er aan de buitenkant top uitziet. Zowel de styling, de foto’s en video en jullie als bruidspaar. Echter mis je nog een belangrijk persoon die er aan de achterkant voor zorgt dat jullie bruiloft een sprookje zal worden: een weddingplanner! Myrthe Regelt Het is naar mijn mening een van de fijnste weddingplanners die je maar kunt hebben. Myrthe heeft na een creatieve opleiding en jaren in de horeca- en evenementenwereld  ‘Myrthe Regelt Het’ opgezet. De combinatie van haar kwaliteiten in zowel superstrak organiseren en creatief buiten de lijntjes kunnen denken, heeft van dit bedrijf het succes gemaakt dat het nu is. Met haar team van weddingplanners en wedding stylisten maakt zij van iedere bruiloft een fantastische en zorgeloze dag.

Weddingplanner-trouwfotografie

Een persoonlijke ceremonie dankzij een trouwambtenaar

Na deze lijst van geweldige personen blijft er nog een belangrijk plekje open staan: de trouwambtenaar. De persoon die jullie in het echt met elkaar zal verbinden. De persoon die jullie dé vraag gaat stellen en ook de persoon die jullie op je gemak zal stellen bij de ceremonie. Er zijn ontzettend veel trouwambtenaren, maar het allerbelangrijkste is dat jullie een klik voelen. Dat jullie op je gemak zijn bij de trouwambtenaar en dat jullie een bepaalde verbinding voelen. 

Trouwambtenaar-Trouwfotografie

Ik heb ondertussen veel fijne trouwambtenaren mogen ontmoeten, maar Myrel Fleur  is toch wel een heel fijn persoon. Energiek, altijd creatief, betrokken, betrouwbaar, toegankelijk, enthousiast en nieuwsgierig. Neem vooral even een kijkje op haar website waar ze zichzelf het beste omschrijft. Ook Nicolette Hamming-Last is een ontzettend fijn persoon om als trouwambtenaar te hebben. Ze is een echte verhalenverteller en vertaalt jullie liefdesverhaal naar een prachtige ceremonie. Neem ook zeker een kijkje op haar website!

 

CLOSE MENU