Welke leveranciers heb je nodig om van je bruiloft een sprookje te maken?

Om jullie bruiloft perfect te laten verlopen heb je natuurlijk wel een aantal belangrijke leveranciers nodig. Je zal best wel veel dingen uit handen moeten geven, anders kun je zelf nooit optimaal genieten van deze bijzondere dag. Leveranciers nemen deze taken graag van jullie over, zodat jullie alles kunnen loslaten. Wel zo fijn toch? Nu je ten huwelijk bent gevraagd door je grote liefde vraag je jezelf misschien af: wie heb ik dan eigenlijk allemaal nodig tijdens de voorbereidingen van onze bruiloft? Ik zet mijn favoriete leveranciers graag voor je op een rijtje, zo weet je precies naar wie jullie op zoek moeten gaan!

Trouwlocatie 

Een mooie en fijne locatie is natuurlijk wel van groot belang, anders wordt het best lastig om er een mooi sprookje van te maken. Dit is de plek waar jullie sprookje zal plaatsvinden. Uiteraard kun je ervoor kiezen om meerdere locaties te bezoeken op de bruiloft, maar dat kan ook voor meer stress zorgen. Vind je het lastig om een unieke locatie te zoeken? Denk dan eens out of the box! Trouw bijvoorbeeld middenin de natuur bij Trouwen in het bos, een echt sprookje om in het bos te trouwen vind je niet? 

Leverancier trouwen in het bos

Zijn jullie groot fan van varen en het water? Trouw dan op een boot! Terwijl jullie bijvoorbeeld door Amsterdam varen geven jullie elkaar het ja-woord, hoe romantisch is dat? Zo zie je alle mooie plekjes van de stad, maar heb je geen last van de drukte. Ook kun je ervoor kiezen om te varen door een prachtig natuurgebied, heerlijk relaxed! Willen jullie er liever samen lekker op uit? Kies dan voor jullie favoriete locatie in het buitenland. Bijvoorbeeld op die ene berg met een prachtig uitzicht. Weet je nog?

Kies vooral een locatie wat helemaal bij jullie past. Of dat nu om de hoek is of wat verder weg. Tegenwoordig kun je bijna overal in de buurt overnachten. Vieren jullie de liefde in de natuur en houden jullie wel van een beetje avontuur? Zoek dan een leuke glamping op voor de huwelijksnacht. Ook superleuk voor de gasten!

Trouwjurken leveranciers

Wat kan er nu echt niet missen op deze bijzondere dag? Juist: je prachtige trouwjurk! Welk model je ook kiest, het zal je ongetwijfeld prachtig staan. Omdat jij de jurk hebt gekozen met je hart en omdat jij je er mooi in voelt. Laat je vooraf alvast online inspireren door de verschillende mogelijkheden. Als je het mij vraagt ben je bij Wild at Heart en La Bella Blanca zeker aan het juiste adres voor de mooiste jurken!

 

Trouwjurk leverancier Wild at Heart
Trouwpak leverancier

Natuurlijk moet de aanstaande bruidegom er ook gelikt uitzien op de bruiloft en daar past een mooi trouwpak bij. Welke kleuren, materialen en pasvorm hebben zijn voorkeur? Bij House of Dapper vind je de mooiste, meest duurzame en handgemaakte trouwpakken voor iedere man!

Trouwpakken-leverancier

Bruidsbloemen leverancier

Een beetje extra romantiek zorgt nog meer voor een sprookjesachtige setting. En hoe je dat het beste kunt doen? Met prachtige bloemstukken! Als je je bloemstukken aan een expert toevertrouwt, dan weet je zeker dat het helemaal goed komt. Laat je ook adviseren over het gebruik van alle verse en seizoensgebonden bloemen in je boeket en voor de decoratie. Als je het mij vraagt ben je bij Le Fleurieus zeker aan het goede adres voor de mooiste bloemstukken en bloemstyling!

Leverancier-trouwbloemen

Trouwringen leveranciers

Met prachtige trouwringen maak je jullie bruiloft en het moment van het ja-woord natuurlijk helemaal compleet. Nu is er natuurlijk zoveel aanbod dat het lastig kan zijn om de ‘juiste’ te kiezen. Nadine Kieft heeft een prachtig aanbod voor de mooiste trouw- én verlovingsringen (let op mannen). Ook Bobini Roots heeft een bijzonder assortiment aan unieke trouwringen, dus zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen. Tip: zoek alvast een paar mooie voorbeelden op van ringen die jullie voorkeur hebben, dat maakt het zoeken een stuk makkelijker!

 

Bruidstaart leverancier

Zonder taart geen feestje toch? Zorg er daarom voor dat je op zoek gaat naar een prachtige bruidstaart (of kleinere gebakjes als jullie dat liever willen). Een bruidstaart bestel je ongeveer 8 tot 9 maanden van te voren, dus zorg dat je daar op tijd mee begint. Het grootste voordeel van deze leverancier? Je moet natuurlijk wel proeven wat jullie lekker vinden! Plan daarom eerst een proeverij om erachter te komen welke smaken jullie willen verwerken in jullie bruidstaart. Mijn favoriet? Dat zijn de taarten van Itsacake_byanouk

Compleet concept

Willen jullie er helemaal voor gaan en jullie bruiloft door een leverancier laten organiseren? Kies dan voor een leverancier die het complete pakket aanbiedt. Een leuk idee voor een unieke locatie is een verlaten stukje grond van bijvoorbeeld je opa, buurman om een kennis. Laat deze locatie helemaal afstylen met de mooiste styling en sfeervolle tenten door bijvoorbeeld Te Leuk Trouwen en creëer je eigen sprookje! Zoeken jullie het liever wat zonniger op? Dan kan Trouwen Italië een compleet verzorgd Italiaans sprookje voor je regelen!

Leverancier-trouwen-Italie

Traiteur

Dit is een van de grootste kostenposten van je bruiloft, maar tegelijkertijd ook een van de belangrijkste. Dus is het belangrijk om je hier vroegtijdig in te verdiepen. Het hangt er natuurlijk volledig van af of jullie op zoek zijn naar een cateraar voor een bepaald moment of voor de hele dag. Er zijn daarnaast ontzettend veel mogelijkheden. Van een chique diner tot een aantal foodtrucks. Zoek dus vroegtijdig naar een traiteur die de catering van jullie bruiloft tot in de puntjes en naar wens kan verzorgen en nog belangrijker: proef het bruiloftsmenu van te voren natuurlijk altijd even!

Leverancier-diner

Zoals je ziet zijn er ontzettend veel leveranciers die van belang zijn om van jullie bruiloft een sprookje te maken. En ik kan je vertellen, naast deze belangrijke leveranciers die voornamelijk in de voorbereiding van belang zijn, zijn er ook nog een aantal personen die jullie op de grote dag zelf nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan een haar en make-up stylist, fotograaf, trouwambtenaar en een DJ of band. Daarover vertel ik je in de volgende blog meer! Ik wens jullie heel veel succes met de voorbereidingen!

 

 

CLOSE MENU